Vikarbyn akvarellkurs i saltsjöbaden Banyuls sur Mer
Helgkurs i min ateljé Online kurser

 

 

Recensioner

Johanna
AKVARELLKURS HELGER star star star star star


Informativ och jättebra grundkurs med bra möjligheter till frågor, stöttning och personlig feedback.

2021-02-10

Lotta Åstrand
AKVARELLKURS DALARNAstar starstarstarstar


"Akvarellkurs som gav kunskap, inspiration och mersmak"
Fyra mycket lärorika dagar i vackra och inspirerande omgivningar. En bra mix av genomgång av måleriteknik och komposition och eget måleri. De tillfällen vi arbetade med friluftsmåleri utomhus var extra utmanande men samtidigt också särskilt givande. Jag lärde mig mycket av både kursledaren Eva Söderberg som är tydlig och mycket kunnig och av de andra kursdeltagarna.

2020-07-30

Margareta Smedberg Andersson
AKVARELL SALTSJÖBADEN star starstarstarstar


En mycket trevlig kurs i en härlig miljö. Inspirerande motiv både i det vackra huset, i trädgården och med den fantastiska utsikten. Vi fick tips på motiv men fick också göra egna val. Vår kursledare Eva gjorde genomgång med olika tekniker för gruppen men gav också individuella råd och tips. Pricken över i:et var goda och vällagade luncher i trädgården och det fina vädret. Det gick bra att hålla Corona-avstånd pga liten grupp och stora ytor både inne och ute.

2020-08-15

Lotta Åstrand
AKVARELL SALTSJÖBADEN star star star star star


Mycket inspirerande miljö och pedagogiska genomgångar av bl a komposition, perspektiv och färglära. God tillgång till individuell handledning. Lärorikt med kontinuerlig gemensam genomgång av det vi gjorde under kursen och kul avslutning med vernissage.

2021-08-15

Cristina Persson
AKVARELL SALTSJÖBADEN star star star star star


"En underbar och inspirerande kurs"
Kursen ägde rum i Grünewaldvillan i Saltsjöbaden, en inspirerande miljö, med tradition. Motiv att måla fanns inomhus, i trädgården och ute runtomkring. Vår lärare gick igenom tekniken, och i slutet på varje lektion hängde vi upp o diskuterade dagens målningar. Sista dagen hade vi Vernissage med inbjudna gäster. Hemlagade luncherna i lilla huset på gården och badplatserna i närheten bidrog till vår stora trivsel. Sammanfattningsvis en mycket fin och lärorik kurs.

2021-08-13

Berit Andrén Romson
AKVARELLKURS I DALARNA star star star star star


Jag fick inspiration att komma igång med målandet igen. Fick många fina teknikråd. Roligt med trevliga varma kursdeltagare, en härlig Sofia på Sätergården och Eva vår kunniga lärare.

2021-08-09